Kustannussäästöjä ja tehokkuutta yhdenmukaisilla hankinnoilla, Mika Tuohimetsä, Johtaja ja Heikki Ruohonen, Myyntijohtaja,Tieto

Yhdenmukaiset hankinnat mahdollistavat resurssien tehokkaamman käytön sekä kustannusten hallinnan ja on myös omiaan kehittämään yhteistyötä organisaatioiden välillä. Tervetuloa kuulemaan yhdenmukaisten hankintojen malleista ja hyödyistä palvelutoimittajan näkökulmasta katsottuna.
Tule kuulemaan kuinka OTM-hankkeessa hyödynnettiin Hanselin Konesali- ja kapasiteettipalvelut -puitesopimusta ja millaisia mahdollisuuksia Tiedon skaalautuvat, automatisoidut kapasiteettipalvelut tarjoavat muun muassa Peppi-tietojärjestelmän käyttäjille. Kerromme kokemuksia  siitä minkälaisia oppeja ja hyötyjä Norjan korkeakoulut saavuttivat hankkiessaan 35:n koulutus- ja tutkimusorganisaation yhteisen asianhallintajärjestelmän.

 

Mika Tuohimetsä

Mika Tuohimetsän intohimona on parantaa asiakkaiden toimintaa; tuottaa palveluita ja ratkaisuja, joilla saavutetaan ketteryyttä, kustannustehokkuutta ja parempaa laatua. Mika Tuohimetsä tiimeineen kehittää Tiedon DevOps-ratkaisuja, jotka perustuvat skaalautuviin sekä avoimiin arkkitehtuureihin. Ratkaisut soveltuvat kaikille toimialoille, huomioiden toimialakohtaiset erityisvaatimukset. Mikan pitkä ja laaja-alainen osaaminen Tiedon palveluksessa monissa eri rooleissa varmistaa ratkaisujemme sopimisen asiakastarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Heikki Ruohonen

Heikki Ruohosella on vankka kokemus organisaatioiden tukemisesta digitalisoinnissa ja toiminnan tehostamisessa sekä paremman asiakas- ja kansalaisdialogin kehittämisessä. Ruohonen johtaa 360° asian- ja dokumentinhallinnan myyntiä Suomessa. Tiedon tarkoituksena on auttaa organisaatioita ottamaan ensiaskeleensa toiminnan digiloikassa, mahdollistaen organisaation kokonaisvaltaisen uudistamisen.